Follow Me by Email: laat je e-mailadres hier achter en mis nooit meer een nieuwe post!

zaterdag 26 september 2015

Mexicaans taco gerecht in Hollandse kropsla

Rundergehakt rul bakken en een taco-kruiden-mix toevoegen.

Deze kan je heel makkelijk zelf maken:

11/2 theelepel paprikapoeder
1 theelepel cayennepeper
11/2 theelepel oregano
3 theelepel komijn
beetje zeezout
beetje peper
beetje chilipeper

Snij tomaat in kleine blokjes, net als komkommer en mango of ananas.
Maak lekkere guacamole door 2 rijpe avocado's te prakken. Voeg een beetje tabasco, knoflook, citroensap & fijngesnipperd sjalotje. Breng op smaak met peper & zout.

Doe daarnaast leker wat tortilla chips & geraspte kaas in een bakje. En eventueel crème fraiche.

Maak een Hollandse kropsla schoon en gebruik deze blaadjes als een soort kommetje. (zie hierboven op de foto)

Eet smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen