Blogarchief
Zoek op ingrediënt of soort gerecht
Muffins van amandelmeel met appel & kaneel
200 gram amandelmeel, 2 theelepels wijnsteenbakpoeder, snufje Himalaya/Keltisch zout. Mengen.
4 eieren loskloppen, 150 gram Griekse yoghurt &50 gram grasboter (gesmolten) erdoor heen.
En dan kan je gaan varieren. Ik koos deze keer 2 geraspte appels,kaneel,lijnzaad & walnoten.
Maar ook lekker met bijvoorbeeld geraspte kaas, of cranberries of ... Eindeloze variaties mogelijk!
Circa 15 minuten in voorverwarmde oven op175 gr.
Labels:
amandelmeel,
appel,
koolhydtaatarm,
muffin,
ontbijt
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Sugar-free, Grain-free muffins? I'm all for! Thank you Femke for your lovely recipe. I must try as soon as possible! :) xxx
BeantwoordenVerwijderen