Blogarchief

Zoek op ingrediënt of soort gerecht

Antipasti: gegrilde groenten

Maak dunne plakken met kaasschaaf in de lengte van de courgette. Doe hetzelfde met een aubergine. Leg de plakken in een schaal en besprenkel met olijfolie & verdeel er 3 uitgeknepen knoflookteentjes over. Laat dit even lekker intrekken en gril dan de plakken in een grillpan of op een grillplaat.

Doe kleine trostomaatjes in een ovenschaal en doe daar knoflook & olijfolie overheen. Zet circa anderhalf uur in de oven op 150 graden tot de tomaatjes een stuk kleiner zijn en deels ingedroogd.

Pak een mooie grote plank of schaal en leg daar je gegrilde groentes op en vervolgens lekkere worst- en hamsoorten. Dit kan je aanvullen met olijven, lekker brood, boter & olijfolie en zeezout.

Heerlijk bij de borrel of als voorgerecht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten