Vrijgevig Blog
Hou van geven & delen.
Blogarchief
Blogarchief
mei (1)
april (1)
november (1)
oktober (3)
september (4)
augustus (6)
juli (4)
juni (3)
augustus (2)
juli (9)
juni (11)
mei (1)
april (9)
maart (8)
februari (9)
januari (8)
december (7)
november (10)
oktober (8)
september (11)
augustus (10)
juli (7)
juni (8)
mei (10)
april (10)
maart (10)
februari (8)
januari (10)
december (10)
november (10)
oktober (11)
september (7)
augustus (8)
juli (8)
juni (9)
mei (10)
april (10)
maart (10)
februari (9)
januari (10)
december (9)
november (9)
oktober (11)
september (9)
augustus (11)
juli (10)
juni (8)
Zoek op ingrediënt of soort gerecht
Kerst 2013: Heilbot met limoenmousseline
Doperwtjes. Zeekraal. Coulis van zeekraal & waterkers (kort blancheren & pureren). Hollandse garnaaltjes. Kleine aardappelblokjes gekookt in visfond en in olijfolie krokant gebakken. Limoenmousseline. Heilbot.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten