Follow Me by Email: laat je e-mailadres hier achter en mis nooit meer een nieuwe post!

woensdag 24 februari 2016

Havermout, noten & zaden brood (glutenvrij)

Heel makkelijk & lekker!
400 gr noten & zaden
150 gr havermoutvlokken (desgewenst glutenvrij)
samen goed mengen.
In andere kom meng je dan:
2 el maple syrup, 2 eieren, 2 eetlepels sesampasta (optioneel), 2 el kokosolie & 220 ml lauw water.

Dan alles door elkaar, goed mengen. In een cakevorm een bakpapiertje doen. Schep dan het mengsel erin, even goed aandrukken met spatel of een lepel en dek af met plasticfolie. Na ongeveer twee uur kan de cakevorm in de voorverwarmde oven (180 gr) (zonder plastic folie uiteraard). 25 minuten bakken, dan uit de vorm halen, bakpapier eraf en de andere kant bakken, zo op het rooster. Nog een keer 25 minuten. Goed laten afkoelen en dan kan je het brood aansnijden.

Volledige recept staat op Foods & Photos.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen