Vrijgevig Blog
Hou van geven & delen.
Blogarchief
Blogarchief
mei (1)
april (1)
november (1)
oktober (3)
september (4)
augustus (6)
juli (4)
juni (3)
augustus (2)
juli (9)
juni (11)
mei (1)
april (9)
maart (8)
februari (9)
januari (8)
december (7)
november (10)
oktober (8)
september (11)
augustus (10)
juli (7)
juni (8)
mei (10)
april (10)
maart (10)
februari (8)
januari (10)
december (10)
november (10)
oktober (11)
september (7)
augustus (8)
juli (8)
juni (9)
mei (10)
april (10)
maart (10)
februari (9)
januari (10)
december (9)
november (9)
oktober (11)
september (9)
augustus (11)
juli (10)
juni (8)
Zoek op ingrediënt of soort gerecht
Kikkererwten - tomaten - venkel soep à la Ottolenghi
Venkel & ui smoren. Wortel & bleekselderij erbij. Tomatenpuree & blik tomaten. Bouillon. 30 minuten op vuur. Kikkererwten doorwarmen in soep. Pureren. Tijm & oregano.
Eet smakelijk!
Recept uit
Ottolenghi Het Kookboek
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Mobiele versie tonen
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten