tag:blogger.com,1999:blog-1938910005051196612.post8171677705256643744..comments2022-03-26T19:10:23.207+01:00Comments on Vrijgevig Blog: Burrito met geplukte kip & tomatensausVrijgevighttp://www.blogger.com/profile/06050765059913472905noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1938910005051196612.post-26495390569429707372013-07-02T09:32:49.947+02:002013-07-02T09:32:49.947+02:00De geplukte kip doe je door de tomaten/paprika sau...De geplukte kip doe je door de tomaten/paprika saus en daarmee vul je de wraps. Dit moet dus een vrij dik geheel worden. Als de gevulde wraps dan netjes naast elkaar in de schaal liggen, smeer je een dun laagje crème fraîche erover. Dan de bosuitjes (in ringetjes gesneden) en de geraspte kaas en circa 20 minuten in de oven.Vrijgevighttps://www.blogger.com/profile/06050765059913472905noreply@blogger.com