Blogarchief

Zoek op ingrediënt of soort gerecht

Rauwe lasagne (vegan, vegatarian & paleo)

Maak eerst de drie 'smeersels'.
1. 1 tomaat, 10 zongedroogde tomaatjes, 1/4 knoflookteentje en een beetje olie (uit het potje van de zongedroogde tomaatjes). Met de staafmixer fijn malen.
2. 80 gr pijnboompitjes, 15 gr basilicum, 1/4 knoflookteentje en beetje citroensap & olijfolie. Weer met de staafmixer fijnmalen.
3. 140 gr macadamianoten, citroensap, water & beetje zout. Helemaal tot een glad mengsel fijn pureren met de staafmixer.

Snij 2 courgettes met een kaasschaaf in dunne lengte-plakken. Snij vervolgens nog 2 tot 3 tomaten in dunne plakjes.

Dan kan je de lasagne per laag op bouwen. Telkens begin je met courgette en dan de andere ingrediënten, tot alles op is. Maak het gerecht af met een handjevol geroosterde pijnboompitjes & een paar blaadjes basilicum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten