Blogarchief

Zoek op ingrediënt of soort gerecht

Linzenburgertjes met quinoa & granaatappelpitjes

Maak quinoa volgens de gebruiksaanwijzing en voeg tijdens het koken meteen al een theelepel ras el hanout kruiden er aan toe. Als de quinoa klaar is, voeg je citroen, granaatappelpitjes, fijngesneden munt & platte peterselie toe.

De linzenburgertjes maak je als volgt:
(voor 5 à 6 burgertjes)

400 gram linzen uit blik, 70 gram panko, 100 gr ricotta, 1 ei, 1 theelepel komijn, verse koriander. Meng alles goed door elkaar en vorm hier balletjes van die je een beetje plat drukt tot mooie burgertjes. Deze bak je in de oven of in de pan. Eerst met olijfolie bestrijken.

Ik at er een restje pompoen hummus bij. Wat ook heel lekker is: een dressing van yoghurt met tahin & citroen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten