Follow Me by Email: laat je e-mailadres hier achter en mis nooit meer een nieuwe post!

zaterdag 19 september 2015

Lasagne met gegrilde aubergine

Maak eens lasagne anders. Lichter & minder koolhydraten!

Snij een aubergine in dunne plakken, smeer in met olijfolie & gril deze. Ik doe dit altijd op ons grillijzer waar we ook tosti's mee maken, maar kan ook in oven of in een grillpan.

Maak een snelle lekkere tomatensaus met tomaten in blik (let op de ingrediënten: geen suiker!) en passata di pomodoro. 500 gram rundergehakt.

Begin met een laagje tomaten-gehaktsaus. Dan een laag aubergine, beetje geraspte kaas en weer saus. Dan nog een keer aubergine en afhankelijk van hoeveel je dan nog hebt, ga je om en om zo door. Je eindigt met geraspte kaas. Circa 25-35 minuten in een voorverwarmde oven (175 graden).


Natuurlijk ook heerlijk met gegrilde courgette!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen