Follow Me by Email: laat je e-mailadres hier achter en mis nooit meer een nieuwe post!

maandag 9 maart 2015

Vietamese rauwe loempia's van rijstevellen

Rijstevellen (Toko). Diverse groenten julienne (in reepjes) gesneden. Zoals wortel, komkommer, ijsbergsla, rettich. Avocado in reepjes gesneden. Taugé. Koriander & munt. Lente-uitje. Rood pepertje. Sausje van mirin (rijstewijn), sojasaus, knoflook, gember & sesamolie.

De rijstevellen doe je op moment van gebruik even in het water. Daarna kan je hem vullen met de ingredienten die je lekker vindt. Voor het opvouwen/rollen: Leg de ingrediënten iets onder het midden. Vouw de onderkant eerst over de ingrediënten, dan de linker- en rechterkant. En dan rol je hem verder op. Een rol kan je het beste halveren, zodat je aan de bovenkant lekker een beetje van het sausje kan doen.

Ook lekker met kip, garnalen & glasnoedels.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen