Blogarchief

Zoek op ingrediënt of soort gerecht

Eiercurry uit Goa met naanbrood

2 el kokos, 1 tl korianderzaad, 1 tl komijnzaad, 1/2 tl kurkuma, 1 à 2 chilipepers, 1/4 tl zwarte peperkorrels & 1 el tamarindepasta. In een vijzel. Olie verhitten, 1 gesnipperde ui, 2 knoflooktenen geraspt & verse gember (3 cm).  Specerijenpasta toevoegen. 1 blik tomatenblokjes (400gr) toevoegen en circa 15 minuten laten sudderen. 8 hardgekookte eieren toevoegen.

Tip:
Lekker met naanbrood of rijst. Wij aten er ook nog wat broccoli bij maar bijvoorbeeld bloemkool is er ook heerlijk bij.

Je kan door de saus ook nog lemon leaves doe en even laten meetrekken. Geeft een frisse Aziatische smaak aan de curry!


Met dank aan Jamie Magazine!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten